Månedlige arkiver: april 2012

St. Georgsdagen, mandag 23.4

Mandag 23.4 er vi igjen klare for St.Georgsdag. Vi ønsker alle speidere og småspeidere velkommen til felles samling for alle speiderne i Bamble. Arrangementet skal holdes på fotballbanen ved Kongens dam  på Herre. Markeringa starter kl 17.00 og antas ferdig ca kl 19.00. Vi har  felles avreise fra ungdomsskolen kl. 16.30.

Vi trenger selvfølgelig foreldre til å kjøre og hente!

Ta med:

  •  Noe å sitte på
  • Grillmat og drikke. ( Herrespeiderne stiller med bål/grill. )
  • Speiderkniv
  • Speider skjorte og skjerf

St. Georgsdagen feires den 23. april, og her kan du lese hva speidersjef Solveig Schytz og landssjef Atle Aas skriver i budskapet for denne dagen.  Drager som drepes. Troll som sprekker.

Litt om St. Georg på wikipedia: http://no.wikipedia.org/wiki/Sankt_Georg

Måke til NM i speiding!

Måke kom på 3. plass i helgens Kretsbannerkonkurranse, og har dermed kvalifisert seg til NM i speiding. Vi gratulerer Olav, Andreas, Aleksander, Elisabeth, Ingrid og Morten, som alle skal representere oss under NM på Jevnaker i Buskerud, 8.-10. juni.

Info om årets NM, og eksempler på oppgaver vi får, finnes her:

Forside – ny-ny

Dugnad for speidere og småspeidere, onsdag 18. april

Da var det på tide å rydde strender igjen. Vi ønsker alle speidere, småspeidere og foreldre velkommen! Ta med rake/rive (helst rive).

Småspeidere med foreldre møter i Steinvika klokka 17:00. Dere skal rydde Steinvika og Furustranda.

Speidere med foreldre møter på Torvet, felles avreise klokka 18.00.  Dere skal rydde Ivarsand. Ta gjerne med trillebår om mulig.Ta med mat, drikke og noe å sitte på. Vi stiller med grill.

Papirlapper:  Dugnad speideredugnad småspeidere