Månedlige arkiver: mai 2012

Veaholmen 2012

Første helga i juni er vi klar for tur til Veaholmen sammen med Gulset speidergruppe. Troppen har avreise fra Kuskjær, fredag klokka 18:00. Flokken møter på Kuskjær, lørdag klokka 11:00. Retur Kuskjær, søndag klokka 16:00. Lørdags formiddag tar vi turen inn til Shantyfestivalen for å selge lodd. Ta med loddboka di, speiderskjorte og skjerf!

For mer info se lapper: Veaholmen tropp 2012, Veaholmen flokk 2012

Vikentokt 2012, 25-28 mai

Da var det klar for pinsetur igjen. Turen går til Rødtangen på Hurumlandet utenfor Drammen. Vi seiler Pontos tur/retur og deltar på minileir på Rødtangen med alle sjøspeidergruppene i Oslofjorden. Det blir felles mat. Pris for turen er 250kr.

Vi har begrenset med soveplasser ombord så vi må dele oss i to grupper, en gruppe som seiler til Rødtangen og en som seiler hjem igjen. Oppmøte for de som skal seile inn er på Kuskjær fredag klokken 17:30. For de som skal kjøre blir det avreise på lørdag klokka 08:00 fra Speiderhuset. Beregnet retur, med bil, er mandag klokka 13.00 på Speiderhuset. Når Pontos kommer til Langesund er usikkert. Det blir en gang i løpet av ettermiddagen.

Ta med utstyr for å tokt til/fra Rødtangen og for å sove i telt på leiren. La skaffetøy være hjemme, det har vi i Pontos. (asjetter, bestikk o.l)

Påmelding til Vegard senest tirsdag 22 mai! 

Onsdag 23 mai får dere beskjed om hvem som skal seile hvilken vei.

Husk:
Pakk i bag
Skift
Regntøy
Redningsvest (seilvest er ikke godt nok, du må ha vest med krage/ oppblåsbar)
Sko/støvler
Sovepose, pute
Badetøy
Liggeunderlag (eventuell feltseng blir ikke med i Pontos, men må sendes med bil hvis det er plass)
Maks 100 kr i godteri og brus (energidrikker er ikke tillatt)

Spørsmål? Kontakt Vegard eller Oddbjørn

Informasjon som PDF