Månedlige arkiver: juni 2012

Slaget om Pontos

Disse har vunnet plass på turen: Andreas, Ingrid, Jan Fredrik, Morten og Olav

Det blir oppmøte på Kuskjær fredag klokken 18.00. Vi regner med å være hjemme søndag klokken 14.00. Turen koster 100 kr per pers. Jan Fredrik fikser felles mat 🙂 (som lederne kjøper inn). Ta med det dere trenger for overnatting i Pontos (laken, sovepose, pute…) Det er meldt litt dårlig vær på lørdag, så sannsynligheten er stor for at vi tar turen inn til Kragerø (eller kanskje Risør) der det blir noen timer landlov. Det kan være lurt å ta med seg litt lommepenger. Ta med musikk og eventuelle brettspill dere har lyst til å spille.

Andre ting det kan være kjekt å ta med er: regntøy, lommelykt, loggbok, badetøy, varm genser, lue og skjerf (hvis det blir nattseilas).

Husk redningsvest! Seilvest er ikke greit på åpent hav. Hvis været (og vinden) holder seg, så får vi perfekte forhold for seillas til Risør på fredagskvelden, og videre opp til Kragerø på lørdag. Jeg gleder meg allerede 🙂

Ring Vegard eller Silje dersom noe er uklart.

Sommeravslutning i Andedammen

Vi inviterer til sommeravslutning for alle speidere i Andedammen, onsdag 13.06.12. Arrangementet er for alle (småspeidere, speidere, roveren, ledere, foreldre og søsken).

Kom med egen båt eller møt opp til felles avreise med speiderbåtene klokka 18:00 på Kuskjær.

Vi fyrer grillen, så ta med mat og drikke.

Husk å ta med loddbøker! Vi skal ha trekning av premier på avslutningen.

Alle er hjertelig velkomne!