Månedlige arkiver: mai 2015

Vikentokt (tur til Son)

Vikentokt er et tokt og en minileir der vi møter de fleste sjøspeidergruppene i Oslofjorden. I år, som i fjor, går turen til Sauholmen utenfor Son i Østfold. Som en del av turen reiser vi med Pontos tur/ retur Son. Det er ikke plass til alle ombord, så noen må kjøre bil til Son. Vi bytter på hvem som seiler inn til Son og hjem igjen. Har du ikke lyst til å seile så kan du sitte på i bil begge veier.

Pontos er allerede seilt til Husøy, utenfor Tønsberg. De som skal seile til Son har avreise med bil fra ungdomsskolen klokka 18 på fredag. Avreise med bil til Son er lørdag klokka 10:00 fra ungdomsskolen. Retur med bil fra Son er mandag klokka 12. Pontos forventes ikke å komme hjem før mandag ettermiddag/kveld.

Det er ikke planlagt noen faste aktiviteter annet en leirbål og regatta. Dere står fritt til å gjøre som dere vil. Son tar med kanoer og kajakker som kan brukes fritt. For de som vil blir det arrangert rebusløp, kammeratredning med kano/kajakk og det er mulig å drive med makrame/tauverksarbeid.

Overnatting er i telt. Vi har skaffetøy (asjett, kopp, skål, osv) i Pontos, så det kan bli igjen hjemme.

Pris 350,- som dekker all mat og deltakermerke. Betales til Vegard/Sven Erik ved oppmøte.

Vi trenger foreldre til å kjøre.

Påmelding til Vegard snarest. Meld fra om du ønsker å seile eller kun kjøre bil.

Husk:
Pakk i bag
Redningsvest
sovepose, pute
liggeunderlag
skift
regntøy
badetøy