Informasjon om aktiviteter i 1.Langesund Sjø – oppdatert 02.06.2020

Norges Speiderforbund har gitt klarsignal til aktiviteter som innebærer fysiske møter. Selv om  enkelte aktiviteter kan starte, vil det fortsatt være tydelige begrensninger og en felles forståelse om at vi fremdeles må bidra til fellesdugnaden for å begrense smitte. I speidergruppa vil vi etter beste evne legge til rette for noen aktiviteter i ukene fremover. Da er vi avhengige av at alle samarbeider godt, både speidere, ledere og foreldre.

For alle aktiviteter i speidergruppa er det viktig at alle forholder seg til de reglene som til enhver tid gjelder, både avstandskrav og krav til hånd- og hostehygiene.

Møter:

Fra og med 3 juni gjennomføres seilmøter til vanlige tider: (møteinnkallinger kommer i SPOND)

  • 1700-1800 Småspeidere – Walker Bay-båter
  • 1800-2000 Stifinnere (barneskolen) – Askeladder og Walker Bay
  • 1800-2000 Vandrere (ungdomsskolen) – Maxiene
  • 2000-2100 Rover / ledermøte (Pontos)

For alle aktiviteter gjelder:

  • Du skal ikke delta på aktiviteter dersom du er syk, eller har noen i nær familie/husstand som er syke, eller har symptomer på luftveissykdommer.
  • Alle speidere, ledere og foreldre skal vise god håndhygiene, med håndvask der hvor det er mulig, eller håndsprit. Alle skal vaske hender grundig rett før de drar til, og etter at de kommer hjem fra speideraktiviteter.

 

Sommertokt 2020

Pr. 1 juni er det ikke avklart om vi kan gjennomføre sommertokt. Beslutning vil bli tatt så snart vi har oppdaterte retningslinjer fra forbundet.

Under et sommertokt er vi avhengige av å kunne overnatte i båtene, og bor dermed svært tett uten muighet for å overholde avstandskrav

Legg igjen en kommentar