Månedlige arkiver: april 2014

Strandryddedugnader

Vi ønsker alle medlemmer og foreldre velkommen til strandryddedugnader. Vi skal rydde Steinvika, Furustranda, Ivarsand og Langøya.

Onsdag 30. april, småspeidere med foreldre
Oppmøte i Steinvika kl 17:00.Vi skal rydde Steinvika og Furustranda. Ta med rake/jernrive.

Onsdag 30. april, speidere(tropp) med foreldre
Ivarsand skal ryddes for søppel og tang. Felles avreise fra Torvet klokka 18:00. Ta med mat, drikke, noe å sitte på, jernrive og helst et trillebår. Vi tar med griller.

Søndag 4. mai, alle småspeidere, speidere og foreldre
Vi skal rydde strender og langs sjøkanten på Langøya. Oppmøte ved båtene våre på Kuskjær. Felles avreise klokka 10:30. Ta med mat, drikke, noe å sitte på, seil-/redningsvest og jernrive. Vi tar med griller.

Vel møtt!

Kretsbannerkonkurranse 26-27 april

Kretsbannerkonkurransen(Kbk) er kvalifisering til NM i speiding. De fire beste patruljene i kretsen går videre til NM. Konkurransen blir lagt opp som en haik, fra lørdag til søndag, med mange oppgaver underveis. Kbk blir i år arrangert, av speidergruppene 1. Skotfoss, 2. Gjerpen og 1. Gulseth på Gåshølen ved Jønnevald i Skien.

Vi har felles avreise fra ungdomsskolen klokka 08:30 lørdag morgen. Haiken starter og slutter ved bussgarasjen på Jønnevald, Luksefjellveien 601. Premieutdelingen starter rundt klokka 15:00, med hjemreise øyeblikkelig etter.

Vi trenger foreldre til å kjøre. Si ifra om du kan kjøre, hvilken vei og hvor mange speidere du har plass til i bilen.

Ta med kun det mest nødvendige for haik med overnatting i gapahuk. All bagasjen skal bæres gjennom løypa. Man trenger blant annet speiderskjorte og skjerf, skaffetøy(spiseredskaper), 3 nistepakker, drikke, mat til grill lørdag kveld, skift og godt fottøy. En av konkurransene går ut på å lage mat. Her trenger alle kniv, skje, gaffel og skål. Med unntak av matlagingskonkurransen så skal all varm-mat tilberedes på felles grill. Arrangørene sørger for kokende vann og griller.

Påmelding til Vegard på speidermøtet eller senest torsdag kveld.

St. Georgsdagen

1. Bamble Speidergruppe inviterer alle speidergruppene i Bamble til feiring av St. Georgsdagen.

Tid: 23. april, kl 17.00
Sted: Bamble Frikirke på Rugtvedt v/BMI
Antrekk: Speideruniform

Program for dagen, tidspunkter er omtrentlig.
17:00 : Speiderandakt ved Jarle Skullerud
Hilsen fra Speidersjefen
17:20 : Registrering av patruljer
17:30 : Sporløype til Kåsajordet. Ved Kåsajordet står grillene klare.
18:30 : Quiz
19:00 : Fornyelse av Speiderløftet, premieutdeling.
Dagen avsluttes med Speiderbønnen

Alle speidere og ledere møter i Speideruniform. Ta med (grill)mat og drikke, samt noe å sitte på. Foreldre og søsken er velkomne til å delta på feiringen.

Vi organiserer ikke felleskjøring.