Månedlige arkiver: oktober 2012

Jota/Joti, 19-21 oktober

Vi inviterer alle speidere i tropp og småspeidere som går i 5.klasse til Jota/Joti. Arrangementet er fra fredag til søndag. Jota/Joti (Jamboree on the Air/Jamboree On The Internet) går ut på å bruke internett og/eller amatørradio for å prate med speidere fra hele verden.

Fredag møter vi på Langesund Barneskole klokken 18. Vi avslutter søndag klokken 12:00. Pris for arrangementet er 200 kr. Dette dekker felles mat, samt noe godteri. Dere får ta med eget godteri for inntil 50 kr (kjeks, brus og potetgull regnes som godteri).

Vi skal sove inne på skolen, så ta med utstyr for dette. Overnatting skjer troppsvis i klasserom. Du kan ta med feltseng/oppblåsbar madrass om du vil. Vi skal ha aktiviteter ute på lørdag så ta med egnet tøy.

Skolen lar oss bruke gjestenettet. Nettilgangen er begrenset til 15 pc’er – disse kommer til å være forbeholdt ledere/joti-aktivitet. Dette er fordi nettet stenger automatisk ved for stor trafikk. Hvis mamma og pappa syntes det er greit, så er det er lov å ta med kjepp med egen internett.

Hvis du ønsker lyd fra pc’n din/høre på musikk, så er obligatorisk med hodetelefoner. Vi kan bli så mange som 70 på arrangementet, og da blir det altfor mye støy dersom alle skal spille fra høyttalerne sine.

Filmer og spill skal ha maks 10 års aldersgrense.

Påmelding til Vegard senest torsdag 18. oktober.

Husk:
PC + nettverkskabel (helst 2-5 meter, om du har), hodetelefoner.
Speiderskjorte og skjerf
Sovepose, pute, liggeunderlag (eller noe annet å sove på)
Loggbok
Enkelt skift
Kosetøy
Regntøy
Sko/støvler
Tøfler/Innesko/tjukke sokker
Maks 50 kr i godteri, kjeks og brus (energidrikker er ikke tillatt)

Jota/Joti lenker: jotajoti.org; joti.org; scoutlink.net;