Flagget til topps: Sjøspeiderleir 2018

Informasjon om leiren pr. januar 2018:
Sommeren 2018 arrangerer Nettverk for sjøspeiding en fantastisk leir på Lindøy i Ryfylke. Både sjøspeidergrupper og landspeidergrupper som ønsker en minnesrik uke der samhold, sjøvett og seiling er stikkord, er hjertelig velkomne.

Leiren går fra lørdag 30. juni til hjemreise lørdag 7. juli. Vi lover et variert og samlende program tilrettelagt etter den bakgrunnen og erfaringen speideren har.

Programmet blir delt opp i økter hver dag, og det blir seilende haik for alle i troppsalder, hovedleiren finner sted på Lindøy, en liten øy utenfor Stavanger, mens haikene blir på øyene rundt i Ryfylke.

I tillegg til et variert program for stifinnere og vandrere, lager roverne roverleir med kveldsaktiviteter og egen haik.

Det blir «koloni» for lederbarn med program hver dag, og lederne kan få en opplevelse på egne lederturer.

Forhåndsoppgave
Forhåndsoppgaven blir, i god sjøspeiderånd, å lage en «Ta sjansen»-båt, spesifikasjoner for farkosten kommer etterhvert.

Transport
Fellestransport fra Stavanger sentrum 30. juni. Vi ber alle grupper å pakke leirutstyr og bagasje i tilhenger som vi frakter med ferje ut til øya. Retur blir lørdag 7. juli.

Seilas
Det blir fellesseilaser i forkant av leiren, med båter fra hele landet som skal til leiren.

Påmelding
Påmeldingen åpner i januar 2018. Det blir egen påmelding til fellesseilasene, og mulighet for alle som vil til å søke om plass ombord på blant annet Havbraatt, som kommer sørover fra Bodø.

Følg gjerne med på facebooksiden til Flagget til topps.

Vel møtt til sjøspeiderleir, inviter gjerne deres vennskapsgrupper!