Ledige plasser i speidergruppa høsten 2020

Vil du bli sjøspeider? Speidergruppa har noen ledige plasser for småspeidere til høsten.

Småspeidere er de som starter i 3. eller 4. klasse på barneskolen. Vi tar primært inn barn som tilhører Langesund Skolekrets, men kan vurdere andre steder i Bamble dersom det er spesielle forhold eller tilhørighet til Langesund.

Småspeiderne har møter hver onsdag kl 17-18. I sommerhalvåret holder vi til i Kongshavn i Langesund, hvor hovedaktivitetene er å lære grunnleggende ro- og seiling, samt utforske havet og det som bor der.. På vinteren har vi møter på Speiderhuset på Nustad Gård, hvor vi lærer om natur, dyr og gjør aktiviteter sammen med andre!

Speiding er en sosial aktivitet og bidrar til å bygge vennskap, lære praktiske ferdigheter, i tillegg til å lære om natur og miljø. Se mer på Norges speiderforbund: https://blispeider.no/ for informasjon»

Vi kan ikke garantere plass til alle, men send en forespørsel til post@pontos.no, så setter vi barnet på venteliste og tar kontakt når det nærmer seg oppstart.

 

Legg igjen en kommentar